Kontakta oss på 063-57 40 50 eller info@grizzly.se

Kjell Dragsnes – Projektledare

Kjell Dragsnes – Projektledare

kjell@grizzly.se | 063-57 40 57

Strategiskt kvalitetssäkra (ÅF-nätverk i Norge)

Tjänsten är till för att ge er en bättre återkoppling, utbilda och vara ett bollplank vid tekniska och grafiska frågor samt ett mervärde för Norska återförsäljare. Övrigt jobbar jag som projektledare och formgivare och resurs till de övriga projektledarna.

Under mina 30 år i grafiska branschen har jag samlat på mig stor kunskap inom området. Något som jag är stolt över är mina kunskaper i Adobes programutbud och har även jobbat som utbildare i branschen. Grizzly som företag har jag sedan 25 år tillbaka samarbetat med både som kund och leverantör. Den senaste tiden har jag jobbat med kundvård och kundsupport, samt kvalitetssäkring av produktions-flöden. Med mina kunskaper och meriter ska det bli intressant att jobba med Grizzlys fantastiska kunder.

Lite om mig:
Min fritid präglas av ett stort motorintresse, ett ohälsosamt förhållande till reklam och design, som även det upptar mycket av min fritid och inte minst mina “i-prylar”, som är svåra att leva utan. Har även upptagit cykling igen men nu med lite el-assistans.

Jag bjuder på en liten filmsnutt från hemlandet.

Filmsnutt