Kontakta oss på 063-57 40 50 eller info@grizzly.se

Alla produkter

Filters

Showing 1–20 of 169 results

Visa 20/40/Alla

Produktkategorier

1-20 of 169 products

 • 501 Enviro Solve GEL

  ,

  -limbort!

  Nu finns den omtyckta 501 Enviro Solve apelsinspray som gel. Perfekt för vertikala ytor. Inte lika koncentrerad som den vanliga varianten, men längre verkanstid på grund av gel-formen.
  300:-/st + moms

 • a Förpackning och displaydesign

  , , ,

  Alla möjligheter!

  Impact är en av de vassa konstruktionsverktygen för display och emballage på marknaden. Vi har programmet sedan länge och till det hela deras bibliotek med flera hundra olika mallar. Alla mallar är skalbara och kan sedan ändras enligt önskemål. I Impact kan vi även konstruera egna udda displayer och emballage efter era önskemål.

  Ladda gärna ner Impacts katalogen med bilder på alla typer av displayer och emballage. Sänd oss nummer på mallen och önskade måttet så skapar vi en design bar mall i pdf. Denna kan ni sedan lägga dekor på och returnera och vi printar och producerar i våra fantastiska maskiner. Självklart hjälper vi er med layout om så önskas.

  Mall katalog
 • A-PET transparent

  ,

  ljusfront

  Vi printar på A-PET och den transparenta A-PET:en kan användas till t.ex. mindre ljuslådefronter. Bäst effekt blir med spegelvänt tryck på baksidan och med printad vit bakgrund. Häftiga effekter kan göras genom att använda toning och delvis printade vita ytor.

 • Acetatsiden tygetiketter

  ,

  tygetiketter

  En printbar vinyl med tygliknande yta med självhäftande adhesiv. Fäster bra på tyg och andra svåra ytor.

  Perfekt vid seminarier, event eller andra namnskylts behov. Klistras på alla typer av tyg men ska dock inte klistras på skinn eller mocka som då kan skadas.

  Storlek: 700×1000
  annat namn: Mac Silky

 • Akryl skyltar

  , , , ,

  -exklusivt!

  Möjligheten att skapa varierande skyltar med akryl är oändlig. Klar akryl kan användas som stomme för folie, frästa plastbokstäver/symboler. Eller t.ex. frästa bokstäver med vinyl på baksidan. Akryl finns även i färgade varianter som vi kan printa direkt på.

 • Akyprint skyltar

  , , , ,

  Miljövänlig, seg och styv!

  Reklamskyltar eller fasadskyltar för små och stora ändamål. Används med fördel istället för skummad pvc, typ forex. Direktprint med möjlighet att skäras i olika former. Skivorna kan monteras kant i kant för att täcka större ytor. Materialet finns i 2 tjocklekar Akyprint 5,4mm och Akylight 2,9mm

  Storlek på Akyprint skivorna:
  2050x1520x5,4mm
  3050x2050x5,4mm

  Storlek på Akylight skivorna:
  2050x1520x2,9mm

 • Alu-22 kanalrör

  ,

  upphängning

  Dessa 22mm´s rör är perfekt för lite större hängande vepor i tyg, pvc eller samba. Levereras med svarta pluggar i valfri längd upp till 5m. Hängarna kläms på efter att vepan är klar och har hål för upphängning med tråd eller JetSnabb.

  Tjocklek: 22 mm
  Längd: 5000 mm

 • Alu-profil för keder 45×18

  ,

  Kederlisten

  Stora fasadvepor monteras oftast med dessa aluminiumprofiler. Kan skruvas eller spännas med olika fästanordningar.

  Storlek: 45×18 mm
  Längd: 6000 mm
  Vikt: 725gr

 • Alu-profil hängare

  ,

  Kroken

  För att enkelt hänga upp vepor inomhus finns dessa krokar som klarar enormt stora vepor.

  Vikt: 100gr

 • Alu-profil spännare

  ,

  Spännaren

  Denna klarar 2 ton och bör monteras med 1-1,5m´s avstånd under fasadvepan.

  Vikt: 400gr

 • Aluminium skyltar

  ,

  -hållbart!

  Reklamskyltar eller fasadskyltar som ska hålla länge utomhus printas på vinyl och lamineras före montage. Plåtarna är fabrikslackade vita och håller en fantastisk kvalité. Skyltarna bockas 25mm runt om för att få en styvhet och en monteringsbar kant. Vid större skyltar skarvas skyltarna med fördel stående. Självklart levereras skyltarna i valfri storlek men vi rekommenderar att jobba med plåtmåtten.

  Storlek på plåtarna: 2500x1250x1,5mm
  Storlek på färdig skylt: 2450x1200x1,5mm

 • Attraction

  ,

  Aurich Attraction 2191 FRM

  För backdrop, utställningssystem och vepor används detta tyg som standard. Ett tjockt trevligt polyester tyg som får fram färgerna i transfersublimeringen ordentligt.

  Tjocklek: 205gr
  Storlek: 1550mm, 1830mm och 2500mm
  Brand klass: B1

 • Backdropp

  ,

  -infovägg!

  Backdropp används vid sport, musik och evenemang för att dölja en bakgrund eller ha något att fotografera emot. Kan levereras i olika material och utföranden med eller utan stativ. En storlek som är populär är 6000x2500mm i samba eller Tango tyg printad i Durst P10. Backdropp i tyg blir enklare att frakta och blir med stående skarvar.

 • Banderoller Ftalatfri

  ,

  -standard!

  Alla standardbanderoller vi levererar är ftalatfri pvc tillverkad i Europa. Produkten printas med svanenmärkt UV-färg här i Östersund i vår Durst P10. Detta för att vi ska kunna garantera den miljövänligaste produkten på marknaden just nu.

  Banderollerna är täta och kan levereras på rulle eller nedkapad till önskat mått. Även med metallöljetter, svetsade plastöljetter eller öljettband.

  Namn: SeeMee Frontlit Ultra Matt ftalatfri banner
  Vikt: 480gr
  Bredder i lager: 1250 och 2500mm

  Banderollerna kan även svetsas till större produkter och levereras med keder men då kallar vi dem för fasadvepor. Önskas banderollerna i håladmesh finns dom under Meshbanderoller. Dessa produkter finns även i sublimerat tyg och heter då tygbanderoller och tygmeshvepor.

 • BannerBow01
  BannerBow06

  BannerBow

  ,

  -en unik produkt!

  Eventbågen skapar ett rum som du kan bära med dig över axeln. Perfekt för mässor och event eller som en flexibel del av en interiör. Den har en imponerande storlek men det räcker ändå med bara en person för att montera och resa den, helt utan verktyg. Fem minuter är allt som behövs.

  Bredden på alla storlekar är ca 1000mm och vi sublimerar mediet på flaggtyg för en 100% genomtryck.

  Storlekar:
  Small: 3000×2450
  Medium: 4000×3200
  Large: 5000×3750

  Vikt:
  Classic 13kg
  Outdoor 30kg

  OFFERT BANNERBOW.COM
 • BannerBow uthyres

  ,

  -annorlunda

  För inomhus evenemanget, mässan eller på gallerian är detta en perfekt stämningshöjare. Vi har två stycken BannerBow för uthyrning och känns det bra har vi system till försäljning som passar erat media.

  Första dygnet: 500:-
  Följande dygn: 100:-/dygn

  Exkl. moms

 • Bannerlift

  , ,

  Snabba byten!

  Med en Bannerlift byter en person en stort vepa på en fasad själv på mindre än en halvtimme. Inga dyra skyliftskostnader eller onödig monteringstider. Investeringen brukar finansiera sig själv efter ca 5 st byten. Dessutom blir det säkrare och flera olika budskap kan användas ofta.

  Normalt används vanlig bandrollväv men vi kan även erbjuda tyg som är lättare och mer följsam för vind.

  Storlek upp till 50m2
  Vid större rekommenderar vi Bannerlift heavy som klara upp till 140m2

 • Bannerlift Heavy

  , ,

  Snabba stora byten!

  Med en Bannerlift Heavy byter en person en stort vepa på en fasad själv på mindre än en halvtimme. Inga dyra skyliftskostnader eller onödig monteringstider. Kraftig konstruktion som tål mycket byten och fungerar bra där budskapet ska byttas ofta.

  Normalt används vanlig bandrollväv men vi kan även erbjuda tyg som är lättare och mer följsam för vind.

  Storlek upp till 140m2

 • Blyband

  , , ,

  tungt

  Blyband för gardiner och vepor.

  Tyngd: 150gr/lpm

 • Bordsdukar

  , ,

  Bordsdekoration

  När det är fest eller ett evenemang kan det vara snyggt med en printad duk med logo, budskap eller som här ett jubileum. Dukarna sublimeras och har en otrolig upplösning och det kan vara foton, menyer eller priser på dukarna. Kan tvättas men är ingen permanent restaurang duk.

  Bredd: max 1800mm
  Längd: på rulle