Kontakta oss på 063-57 40 50 eller info@grizzly.se

Alla produkter

Filters

Showing all 169 results

Visa 20/40/Alla

Produktkategorier

169 products

 • 501 Enviro Solve GEL

  ,

  -limbort!

  Nu finns den omtyckta 501 Enviro Solve apelsinspray som gel. Perfekt för vertikala ytor. Inte lika koncentrerad som den vanliga varianten, men längre verkanstid på grund av gel-formen.
  300:-/st + moms

 • a Förpackning och displaydesign

  , , ,

  Alla möjligheter!

  Impact är en av de vassa konstruktionsverktygen för display och emballage på marknaden. Vi har programmet sedan länge och till det hela deras bibliotek med flera hundra olika mallar. Alla mallar är skalbara och kan sedan ändras enligt önskemål. I Impact kan vi även konstruera egna udda displayer och emballage efter era önskemål.

  Ladda gärna ner Impacts katalogen med bilder på alla typer av displayer och emballage. Sänd oss nummer på mallen och önskade måttet så skapar vi en design bar mall i pdf. Denna kan ni sedan lägga dekor på och returnera och vi printar och producerar i våra fantastiska maskiner. Självklart hjälper vi er med layout om så önskas.

  Mall katalog
 • A-PET transparent

  ,

  ljusfront

  Vi printar på A-PET och den transparenta A-PET:en kan användas till t.ex. mindre ljuslådefronter. Bäst effekt blir med spegelvänt tryck på baksidan och med printad vit bakgrund. Häftiga effekter kan göras genom att använda toning och delvis printade vita ytor.

 • Acetatsiden tygetiketter

  ,

  tygetiketter

  En printbar vinyl med tygliknande yta med självhäftande adhesiv. Fäster bra på tyg och andra svåra ytor.

  Perfekt vid seminarier, event eller andra namnskylts behov. Klistras på alla typer av tyg men ska dock inte klistras på skinn eller mocka som då kan skadas.

  Storlek: 700×1000
  annat namn: Mac Silky

 • Akryl skyltar

  , , , ,

  -exklusivt!

  Möjligheten att skapa varierande skyltar med akryl är oändlig. Klar akryl kan användas som stomme för folie, frästa plastbokstäver/symboler. Eller t.ex. frästa bokstäver med vinyl på baksidan. Akryl finns även i färgade varianter som vi kan printa direkt på.

 • Akyprint skyltar

  , , , ,

  Miljövänlig, seg och styv!

  Reklamskyltar eller fasadskyltar för små och stora ändamål. Används med fördel istället för skummad pvc, typ forex. Direktprint med möjlighet att skäras i olika former. Skivorna kan monteras kant i kant för att täcka större ytor. Materialet finns i 2 tjocklekar Akyprint 5,4mm och Akylight 2,9mm

  Storlek på Akyprint skivorna:
  2050x1520x5,4mm
  3050x2050x5,4mm

  Storlek på Akylight skivorna:
  2050x1520x2,9mm

 • Alu-22 kanalrör

  ,

  upphängning

  Dessa 22mm´s rör är perfekt för lite större hängande vepor i tyg, pvc eller samba. Levereras med svarta pluggar i valfri längd upp till 5m. Hängarna kläms på efter att vepan är klar och har hål för upphängning med tråd eller JetSnabb.

  Tjocklek: 22 mm
  Längd: 5000 mm

 • Alu-profil för keder 45×18

  ,

  Kederlisten

  Stora fasadvepor monteras oftast med dessa aluminiumprofiler. Kan skruvas eller spännas med olika fästanordningar.

  Storlek: 45×18 mm
  Längd: 6000 mm
  Vikt: 725gr

 • Alu-profil hängare

  ,

  Kroken

  För att enkelt hänga upp vepor inomhus finns dessa krokar som klarar enormt stora vepor.

  Vikt: 100gr

 • Alu-profil spännare

  ,

  Spännaren

  Denna klarar 2 ton och bör monteras med 1-1,5m´s avstånd under fasadvepan.

  Vikt: 400gr

 • Aluminium skyltar

  ,

  -hållbart!

  Reklamskyltar eller fasadskyltar som ska hålla länge utomhus printas på vinyl och lamineras före montage. Plåtarna är fabrikslackade vita och håller en fantastisk kvalité. Skyltarna bockas 25mm runt om för att få en styvhet och en monteringsbar kant. Vid större skyltar skarvas skyltarna med fördel stående. Självklart levereras skyltarna i valfri storlek men vi rekommenderar att jobba med plåtmåtten.

  Storlek på plåtarna: 2500x1250x1,5mm
  Storlek på färdig skylt: 2450x1200x1,5mm

 • Attraction

  ,

  Aurich Attraction 2191 FRM

  För backdrop, utställningssystem och vepor används detta tyg som standard. Ett tjockt trevligt polyester tyg som får fram färgerna i transfersublimeringen ordentligt.

  Tjocklek: 205gr
  Storlek: 1550mm, 1830mm och 2500mm
  Brand klass: B1

 • Backdropp

  ,

  -infovägg!

  Backdropp används vid sport, musik och evenemang för att dölja en bakgrund eller ha något att fotografera emot. Kan levereras i olika material och utföranden med eller utan stativ. En storlek som är populär är 6000x2500mm i samba eller Tango tyg printad i Durst P10. Backdropp i tyg blir enklare att frakta och blir med stående skarvar.

 • Banderoller Ftalatfri

  ,

  -standard!

  Alla standardbanderoller vi levererar är ftalatfri pvc tillverkad i Europa. Produkten printas med svanenmärkt UV-färg här i Östersund i vår Durst P10. Detta för att vi ska kunna garantera den miljövänligaste produkten på marknaden just nu.

  Banderollerna är täta och kan levereras på rulle eller nedkapad till önskat mått. Även med metallöljetter, svetsade plastöljetter eller öljettband.

  Namn: SeeMee Frontlit Ultra Matt ftalatfri banner
  Vikt: 480gr
  Bredder i lager: 1250 och 2500mm

  Banderollerna kan även svetsas till större produkter och levereras med keder men då kallar vi dem för fasadvepor. Önskas banderollerna i håladmesh finns dom under Meshbanderoller. Dessa produkter finns även i sublimerat tyg och heter då tygbanderoller och tygmeshvepor.

 • BannerBow01
  BannerBow06

  BannerBow

  ,

  -en unik produkt!

  Eventbågen skapar ett rum som du kan bära med dig över axeln. Perfekt för mässor och event eller som en flexibel del av en interiör. Den har en imponerande storlek men det räcker ändå med bara en person för att montera och resa den, helt utan verktyg. Fem minuter är allt som behövs.

  Bredden på alla storlekar är ca 1000mm och vi sublimerar mediet på flaggtyg för en 100% genomtryck.

  Storlekar:
  Small: 3000×2450
  Medium: 4000×3200
  Large: 5000×3750

  Vikt:
  Classic 13kg
  Outdoor 30kg

  OFFERT BANNERBOW.COM
 • BannerBow uthyres

  ,

  -annorlunda

  För inomhus evenemanget, mässan eller på gallerian är detta en perfekt stämningshöjare. Vi har två stycken BannerBow för uthyrning och känns det bra har vi system till försäljning som passar erat media.

  Första dygnet: 500:-
  Följande dygn: 100:-/dygn

  Exkl. moms

 • Bannerlift

  , ,

  Snabba byten!

  Med en Bannerlift byter en person en stort vepa på en fasad själv på mindre än en halvtimme. Inga dyra skyliftskostnader eller onödig monteringstider. Investeringen brukar finansiera sig själv efter ca 5 st byten. Dessutom blir det säkrare och flera olika budskap kan användas ofta.

  Normalt används vanlig bandrollväv men vi kan även erbjuda tyg som är lättare och mer följsam för vind.

  Storlek upp till 50m2
  Vid större rekommenderar vi Bannerlift heavy som klara upp till 140m2

 • Bannerlift Heavy

  , ,

  Snabba stora byten!

  Med en Bannerlift Heavy byter en person en stort vepa på en fasad själv på mindre än en halvtimme. Inga dyra skyliftskostnader eller onödig monteringstider. Kraftig konstruktion som tål mycket byten och fungerar bra där budskapet ska byttas ofta.

  Normalt används vanlig bandrollväv men vi kan även erbjuda tyg som är lättare och mer följsam för vind.

  Storlek upp till 140m2

 • Blyband

  , , ,

  tungt

  Blyband för gardiner och vepor.

  Tyngd: 150gr/lpm

 • Bordsdukar

  , ,

  Bordsdekoration

  När det är fest eller ett evenemang kan det vara snyggt med en printad duk med logo, budskap eller som här ett jubileum. Dukarna sublimeras och har en otrolig upplösning och det kan vara foton, menyer eller priser på dukarna. Kan tvättas men är ingen permanent restaurang duk.

  Bredd: max 1800mm
  Längd: på rulle

 • Bordstablett i plast

  , , ,

  -marknadsplats

  Vi producerar bordstabletter i flera olika material och kan även trycka vitt. Populärast är frostad transparent som printas spegelvänt från baksidan. Då arken är 1400x1000mm kan vi printa och skära bordstabletterna i valfri storlek och form. Tabletterna kan användas till restaurangen, kontoret, konferensen, eventet eller bara som gåva. Platsen är ovärderlig som marknadsplats eller varför inte som meny eller konferensensprogram. Användningsområdet är enormt och det är bara fantasin som begränsar.

  Material: Pvc, A-pet, PP-film, Akryl eller annan spännande plast.

 • Box-IT Info pelare

  ,

  -enkelhet!

  En fristående informationspelare som kan placeras på kontor, mässor, restauranger och butiker. Pelaren är direktprintad på 3mm well, bigd, skuren och limmad till en färdig lösning. Levereras platt och monteras upp i ett enkelt handgrepp.

  Storlek: 350x350x2000mm

 • Box-IT pelarbox

  ,

  -byggbar!

  Vår pelarbox är producerad i 3mm wellpapp, printad i Durst P10, sedan skuren, bigad och limmad. Pelarboxarna kan staplas på varandra för att få till ett snyggt informations torn. Produkten kan sedan kombineras med toppskyltar, broschyrhållare eller som förslagslåda mm.

  Storlek: 450x450x1000 mm

 • Box-IT Podium

  , , ,

  Welldisk

  Vi har tagit fram en enkel podiumdisk i wellpapp för mässa, utställning eller butik. Kan enkelt vikas ihop för att fraktas eller lagras. Box-IT Podium kan designas med bild, logos, information eller självklart ännu billigare utan tryck helt vit. Lådan kan även användas för lagring under t.ex. mässan. Locket går ner 70mm.

  Storlek lådan: 450x450x1000mm
  Storlek locket: 610x610x70mm
  Vikt: 1,9kg

 • Brochure Holder PRO

  , , ,

  ta en broschyr!

  Enkelsidigt broschyrställ av högsta kvalité med extra tåliga förvaringsfack. Levereras i en tålig och stabil kartong men väska finns som extra tillbehör med bärhandtag och axelrem. Kan självklart brandas längst ner på foten om så önskas.

  Antal fack: 4
  Storlek nedfälld: 230x250x430
  Storlek uppfälld: 230x250x1530
  Vikt: 5,5kg

  Mer teknisk information, klicka på Brochure Holder så kommer du till Spennare´s webbsida.

  OFFERT Brochure Holder
 • Bussfolie Special

  ,

  Tillfällig dekor

  Vi har en folie som printas med UV-färg i Durst P10 som monteras på bussar, fönster och på ställen för korttid. Folien är en 4års folie med luftkanaler för lätt montering men även lätthäftande för enkel demontering. Produkten kan även användas för vanliga dekaler och industrimärkning. Kan även lamineras för att uppnå bättre mekaniskt slitage med polynex eller för att få produkten blank.

  Bredd: 1520
  Yta: Matt

 • Canvastavlor

  , ,

  Traditionellt

  Canvas tavlor är traditionella och mycket snyggt i rätt rum. Vi printar våra canvas i en Epson 9-färgs printer med otrolig färgrymd och kvalité. Dessutom är färgen Greengard certifierad och det passar vår miljöpolicy perfekt. Bredden på vår canvas är 1524mm, av högsta kvalité och formstabil. Även åldersbeständig och PH neutral, Acid free.

 • Case & Counter

  , ,

  Disken

  Med Case & Counter får du snabbt en perfekt mässdisk och en fantastisk frakt väska. Fördelen är enkelheten att byta bildpanel och att ha med sig flera.

  Vi producerar bildpanelerna med högsta kvalité med blank, matt eller silky laminat för önskad resultat. När du beställer en ny bildpanel till ditt befintliga system är original panellister monterade på plats.

  Bildpanel: 1820 x 920
  Storlek hopfälld: 415x640x1000
  Storlek utfälld: 590x1390x1010
  Vikt: 2200gr

  Mer teknisk information, klicka på Case & Counter så kommer du till Expolinc´s webbsida.

  OFFERT Case & Counter
 • Chenille

  ,

  2452 Chenille

  Trivsamt mönstrat inredningstyg i 100% polyester för gardin, möbler och inredning.

  Bredd: 1498

 • Columbo

  ,

  Christer Eliasson är en intressant formgivare som gärna målar med akvarell. Han jobbar som inredningssnickare och har sitt snickeri och ateljé på Frösön.

  Här hos oss har han ett intressant mönster som är flera karakteristiska målningar inom samma genre som sedan är noggrant hopsydda med en gammal symaskin. Dessa originaltavlor är sedan ljussatta, fotograferade och med en exakt placerad i en oregelbunden ordning för att få ett mönster som kan användas till gardiner, kuddar, tapeter, vaxdukar eller andra önskade produkter. Vi hoppas att vi får se flera mönster av Columbo framöver.

  Formgivaren: Columbo

  Christer Eliasson
  Alpvägen 2
  83245 Frösön
  070-370 00 70
  columbo@eliasson.nu

 • Counter Case XL

  , ,

  Standard disken

  Har du behov av en disk till mässan, eventet eller presentationen är det denna vi rekommenderar. Prisvärd och praktisk med fyra hyllplan med svart trätoppskiva och sarg för att dölja hjulen.

  Vi producerar bildpanelerna med högsta kvalité med blank, matt eller silky laminat för önskad resultat. När du beställer en ny bildpanel till ditt befintliga Conter Case XL är velcro-kit påmonterat.

  Bildpanel: 1720×830
  Storlek hopfälld: 650x400x960
  Storlek utfälld: 1240x600x960
  Vikt: 25kg

  Mer teknisk information, klicka på Counter Case XL så kommer du till Spennare´s webbsida.

  OFFERT Case & Counter
 • Dekal paket

  ,

  -dekalark!

  Ett praktiskt sätt att leverera små dekaler är toppskurna på ett ark. Valmöjligheterna är oändliga avs. storlekar, former, färger och upplägg. Kombinera logotyper och text eller varför inte numrera arken.

  Vi producerar arken i vår Durst P10 250 med 6st uv-färger plus vit om det behövs. Dekaler i olika material allt från lätthäftande till superhäftande vinyl. Vi kan även laminera med olika laminat med enkelt mekaniskt slitage till långtidslaminat.
  Laminaten finns med olika egenskaper som matt, gloss eller satin. Alla dekaler efter bearbetas i en Zund 3G XL för önskad form och storlek med högsta precision.

 • Dekaler

  ,

  -klibbor!

  Vi producerar stora och små mängder av dekaler i vår Durst P10 250 med 6st uv-färger plus vit om det behövs. Dekaler i olika material allt fån lätthäftande till superhäftande vinyl. Vi kan även laminera med olika laminat med enkelt mekaniskt slitage till långtids laminat. Laminaten finns med olika egenskaper som matt, gloss eller satin. Alla dekaler efterbearbetas i en Zund 3G XL för önskad form och storlek med högsta precision.

 • Kartong

  Displayboxar

  , , ,

  -golv, stapla & hänga!

  I 3mm´s wellpapp kan vi printa, skära, biga och limma ihop displayboxar i olika storlekar. Tvådelade som monteras ihop färdigt eller plant för att sättas ihop med dubbeltejp. Är dom i ett stycke kallar vi dem för lådor då dom är enklare att montera ihop och ner.

  Storlekar: 450x450x450 och 700x700x700
  Arken: 2500x1500x3mm

 • Displayfot

  , , ,

  Förstärkning

  Hörn fötter för welldisplayer och golvställ. Förstärker och får upp displayen från golvet så inte fukt från t.ex.. städmaskiner eller dylikt tränger in.

  Längd: 63mm
  Bredd: 63mm
  Höjd: 13,6g
  Öppning: 5mm
  Vikt: White styrene

 • Domade 3D Dekaler

  ,

  -Epoxi dekaler

  De populära 3D dekalerna med många namn producerar vi med hårdhäftade adhesiv för bästa fäst förmåga. Levereras på ark med önskad storlek och utförande.

 • Dörrhängare

  ,

  praktisk

  En dörrhängare kan se ut på många sätt och ha olika former. Men uppdraget är att lämna information, upplysning eller ett budskap till den eller de som är nära dörren. Dörrhängaren kan tillverkas i många material som papp, plast, dibond, kartong eller Woodprint. Vi har flera olika varianter och storlekar och har vi inte den rätta så fixar vi det.

 • Easy Dot transparent

  ,

  -fönsterdekor!

  En genomskinlig 2-års vinyl för korttidsapplikationer. Den är mycket smidig att applicera och flytta tack vare sitt unika rundformade adhesiv med anti-bubbel-funktion. Solvoprint Easy Dot transparent är optimal för monteringar på stora butiksfönster men även perfekt till mindre ytor. Med Easy Dot kan alla montera ett budskap utan problem.

  Användningsområden
  – Fönster-dekoration, dubbelsidigt budskap
  – Speglar
  – Akryl

  Egenskaper
  – Monomerisk, ca 2-3 år
  – 100 micron
  – Genomskinlig
  – Repositionerbar
  – Enkel och bubbelfri applicering
  – Dubbelsidigt budskap, kombinera med vitt print
  – Inomhusanvändning, korttid utomhus
  – B1 brandklassad

  Rekommenderat laminat
  Kan kall-lamineras som extra skydd mot yttre åverkan, UV-ljus och föroreningar. Kontakta oss för mer information.

 • Ellips Pyloner

  , , ,

  Stabilt!

  Vår Ellips-serie är ett exklusivt skyltsystem för inom/utomhusbruk med modern design. Skyltytorna består av konvexa paneler i aluminium utan synligt bärverk vilket ger ett stilrent utseende. Ellips markskylt finns i ett flertal storlekar och som levereras med ben 80/80 fyrkant för montering i standardfundament alt. ner gjutning i betong.

  Specifikationer
  Material: Tillverkas i aluminium
  Mått: Skyltarna tillverkas i ett antal standardformat
  Kulör: Skyltarna är som standard pulverlackerade i följande RAL-kulörer:
  RAL9016 (Vit)
  RAL9005 (Svart)
  RAL9006 (Silver)
  Övriga kulörer mot tillägg

  Dekor: Printad eller skuren dekor
  Övrigt: Skyltarna levereras slutmonterade

 • Entréskylt

  ,

  -välkomnande!

  Entréskyltar kan se ut på många sätt och vi producerar alla typer av modeller och storlekar. Här ett system vi tagit fram för ett fastighetsbolag som enkelt vill byta ut då hyresgästerna flyttar in.

 • Ett inrutat liv

  , ,

  Om mönstret

  Ett intressant och tidlöst mönster av konstnären Columbo från Frösön. Flera karakteristiska målningar inom samma genre som konstnären sedan noggrant sytt ihop med en gammal symaskin. Dessa originaltavlor är sedan ljussatta, fotograferade och med en noggrann och exakt placerad i en oregelbunden ordning. Detta mönster passar sig att användas till gardiner, kuddar, tapeter, vaxdukar eller andra inredningsprodukter.

  Mönstret är fritt att användas i olika storlekar och i delar på valfritt material. Nyttjande ersättningen är 20:-/m2 exkl. moms och debiteras separat och går oavkortat till formgivaren.

  Formgivaren: Columbo

  Christer Eliasson
  Alpvägen 2
  83245 Frösön
  070-370 00 70
  columbo@eliasson.nu

 • Eurosize 1180×1750

  ,

  adshel

  Adshel / Eurosize är det vanligaste formatet på reklambudskap på fristående skyltar, busshållplatser och väderskydd. Produkten printas med hög upplösning i vår Durst P10 och kapas ner automatiskt i en planskärare.

  Eurosize: 1185 x 1750mm
  Synlig yta: 1160 x 1710mm
  Vikt: 290g

 • Event flaggor

  , ,

  Premium

  Egentillverkade robusta Event flaggstänger finns i två utföranden, två storlekar och två olika flaggmodeller. Event Permanent är en robustare stång för hårda tag i fjällen där evenemanget är långvarig eller över säsongen.

  Event Klick är en hopfällbar stång för korta evenemang då behovet att sätta upp och ta ner snabbt är i fokus. Event Klick har vi sålt flera hundra system till de svenska fjällvärlden under många år och de är fortfarande mycket omtyckt.

  Event Permanent är en helt ny modell som tagits fram efter önskemål från våra event kunder. Event Sign exponerar budskapet maximalt även vid dagar som är vindstilla.

  Nedan hittar du prislista i pdf på samtliga flaggor och tillbehör. Även alla mallar som ska ändras i illustrator och endast i design lagret.

  Eventflagg priser Mall Event Beach 500 Mall Event Sign 500 Mall Event Beach 370 Mall Event Sign 370
 • Eventmattor

  ,

  -hålla dig på mattan!

  Eventmattor för mässor, butiker och tillfällig information printas med uv-printern Durst P10 på rulle. Mattorna kan sedan konturskäras i valfri form och storlek, även skarvas för större mått.

  Storlek: 2000mm x325m

 • FabricFrame

  , , ,

  nya tavlor?

  En snygg design för t.ex. tavlor, tygskyltar och avskiljare. Består av en eloxerad aluminiumram där duken spänns fast med en påsydd silikonlist runt om. Ramarna finns i olika storlekar, samt enkel eller dubbelsidiga för att passa mängder av användningsområden. Mycket enkelt att byta duk, inga verktyg behövs. Kan sättas upp på vägg, hängande eller med fotplatta.

  Till dessa använder vi Samba FR 195g eller Tango.
  Mycket slitstark, väldigt skrynkeltålig, Produkten är också tät vilket gör att vatten inte tränger igenom.
  Brandklass: B1

 • FabricFrame ljuspelare

  , , , , ,

  big light box!

  En inomhusprodukt som verkligen syns från alla håll i en bilhall, flygplats, reception eller på ett evenemang. Fyrsidig med FabricFrame ramar för printade dukar med silikonlister. Pelaren har ledlister på alla kortsidor och ljuset blir enormt effektfullt. Upp och nermontering måste göras av vår personal då det är lite komplicerat.

  Storlek: valfri
  Material: Aluminium lister
  Media: Samba eller Tango

  En ljusbox finns att hyra i 1300x1300x2400mm under uthyrning.

 • FabricFrame stortavlor

  , , ,

  -utbytbara!

  Dessa ramar har blivit mycket omtyckta och kallas oftast för silikon eller textilramar. Ramen monteras på väggen och tyget som oftast är Samba eller Tango förses med en sydd silikon list runt om. Budskapet trycks sedan in i ett spår som gör att tyget blir spänt som ett trumskinn på ramen. Budskapet kan sedan enkelt bytas och återmonteras flera gånger.

  Ramarna på bilden är monterade på Umeå flygplats och är 6000x2400mm stora. Det är maxhöjden och längden kan vara upp till 10m.

 • Fasadflaggor

  ,

  -kioskflaggan!

  Dubbelsidiga fasadflaggor printas på väderbeständigt blockout material. Storlek 400x600mm levereras med hållare, stång och knopp. Produceras 4 upp som är minsta produktions antalet. Vi kan självklart leverera med olika budskap på alla flaggor om t.ex. olika öppettider ska presenteras.

  Flaggpriser
 • Fasadvepa

  ,

  -stora budskap!

  Fasadvepor som ska sitta plant mot vägg tillverkas med fördel i sublimerat tyg. Självklart kan vi även producera dem i PVC men tyg är lättare och otroligt miljövänligt. Här i Östersund har vi monterat ett flertal fasadvepor på Storsjöteatern både i tyg och i PVC. Denna är 8400x7200mm med keder uppe och nere.

 • Figurer

  , , ,

  Gubbar-symboler-skyltning!

  Vår produktion av figurer och symboler kan användas på utställningar, event eller helt enkelt roliga gubbar.
  En bred variation av material kan användas såsom well, Akyprint, Forex smart-X eller Dibond. Det finns olika lösningar för ”fötter” eller stöd t.ex. Panda, Pucken, Panel base, stöttor eller hjärtstöd. Dessa hittar du under tillbehör display.

 • Flag

  ,

  Aurich Flag 350

  Detta är standard flaggtyget som används till alla våra flaggor. Direktsublimeras med 100% genomtryck.

  Tjocklek: 110gr
  Storlek: 1550mm
  Brand klass: B1

 • Flaggspel

  , , ,

  Vimplar

  Sublimerade flaggvimplar som sys ihop med kantband till ett flaggspel. Produceras efter önskad storlek och form till färdig produkt.

  Perfekt till invigningar och jubileum.

 • Flaggstänger på lager

  ,

  Vikingmast

  Vi har flera hundra flaggstänger i olika längder på lager här i Östersund. Vi är exklusiv återförsäljare i Jämtland för Vikingmast. Priser och tillbehör hittar ni på Vikingmast.se gå gärna in och kolla så hjälper vi er sen.

  För montering samarbetar vi med Jordankartjänst som inte bara monterar utan även fraktar hem stången åt er.

 • FlipUp

  ,

  -en enkel budskapsbärare!

  Vår fantastiska inomhus display FlipUp finns i storlek L 600x1800mm. Kan även beställas med laminat, välj då mellan blankt, matt och silk laminat. En FlipUP är perfekt då en RollUP är för klumpig och behovet att byta budskap inte finns. Dessutom är en FlipUP miljövänlig då den inte innehåller aluminium, PVC, ftalater eller andra onödiga ämnen, bara papper. Lätt att återvinna och ändå enkel att flippa upp och ner flera gånger. Jo den är dubbelsidig också 🙂

  FlipUP kan levereras i en praktisk och profilerad låda med handtag som skyddar den från stötar och smuts vid transport. Dessutom syns det vad som finns i när man transporterar sin FlipUP, fantastiskt i reklamsyfte. Kan även levereras med en emballage låda då FlipUpen ska sändas till en butik eller då behovet av en profilerad väska inte behövs. Emballaget rymmer en FlipUp med väska eller två utan väskor.

  Original:
  Storlek per sida 595x1780mm
  Väska per sida 600x600mm
  Ej utfall eller markeringar i pdf-filen.

 • fordon

  Fordons dekor

  ,

  -den perfekta annonsplatsen!

  Vi producerar alla typer av fordonsdekorer från print, skuret, reflex, spegelfolie till där fantasin sätter en gräns.

 • Fordonsdekor

  halvdekor

  Ett enklare och billigare alternativ till heldekor då hela bilen tejpas. Här använder vi bilens färger att integrera i designen. Printad laminerad skuren transparent fordonsvinyl är nycken till flera roliga designer.

 • Fordonsmontering

  ,

  -foliering!

  Vi har jobbat med fordonsdekor i snart 30 år och det har förändrats mycket från små utskurna bokstäver till nu heltejpad laminerad fordonsprint. Dekoren klassas in i 5 olika grupper för att enkelt kunna lämna ett pris på monteringen.

  Branding = Några enkla logotyper för att märka fordonet.
  Entreprenad = Lite större logor på sidorna och huv och några texter som tel och webb.
  Liten wrap = Mindre bild eller logo printad på bilens sidor och huv och tillhörande texter.
  Halv wrap = Halva sidorna eller bakdelen med text och logotyper.
  Hel foliering = Hela bilen tejpad med print eller färgad dekor, även alla detaljer på bilen.

  Priset varierar från några hundra upp till flera tusen för bara monteringen då vi debiterar på tid.

 • Företagsflaggor

  ,

  -vanliga flaggor!

  Med norra Europas första Durst Rhotex 180TR producerar vi våra flaggor med otrolig kvalité och hastighet. Direktsublimering med extern värme värnar om högsta kvalité med 100% genomtryck. Med 220m2/h så produceras ett 50 tal flaggor med storlek 2500x1500mm men sen ska dom sys också! 🙂

  Flaggorna är fållade runt om och har förstärkningsband på ena kortsidan med 2st plast krokar.

  Finns i 3 olika standardstorlekar men kan självklart fås i vilken storlek som önskas.
  Liten: 2000×1200
  Mellan: 2500×1500
  Stor: 3000×1800

 • Företagsflaggor

  ,

  -stående flaggor!

  Med norra Europas första Durs Rhotex 180TR producerar vi våra flaggor med otrolig kvalité och hastighet. Direktsublimering med extern värme värnar om högsta kvalité med 100% genomtryck. Med 220m2/h så produceras ett 50 tal flaggor med storlek 2500x1500mm men sen ska dom sys också! 🙂

  Flaggorna är fållade runt om och har förstärkningsband på ena långsidan med kanal upptill och öljetter på långsidan.

  Finns i 3 olika standardstorlekar men kan självklart fås i vilken storlek som önskas.
  Liten: 1000×2200
  Mellan: 1200×3000
  Stor: 1500×4000

 • Fotoprint

  ,

  Fotolabb

  I vår Epson Stylus PRO 9800 fotoprinter med RIP programvara från Caldera printar vi fantastiska fotografier på 240gr´s glossy papper. Åldersbeständigt och ett djup som får de flesta andra fotografier att blekna! Bilder från bröllopet, drömsemestern, ögonblicks bilden på barnen som bara måste upp på väggen printas här. Vi hjälper sedan till med montering på kapa eller ramar in bilden med passepartout i riktig glas ram.

  Bredden är 1067 mm på rulle.

 • Frost

  Frost

  ,

  Diskret insynsskydd

  Frostad folie kan användas och produceras på olika sätt. Vi skär ut både negativa och positiva loggor och texter. Printar även direkt på materialet vilket även kan kombineras med utskärning.

 • Gardiner
  Gardiner

  Gardiner

  ,

  inredning

  Vi kan producera gardiner i alla olika modeller i modern sublimerings teknik. Det finns ett 10 tal olika tyger som kan användas som gardiner, draperi eller väggdöljare. Välj gärna något mönster från någon av våra formgivare.

 • Geo-Mesch banderoller

  ,

  -Äntligen!

  Tygbanderoller som släpper igenom vind och samtidigt har en bra färglyster har inte funnits. Nu har Aurich släppt ett polyester tyg för direktsublimering med namn Geo-Mesh som ger ett fantastiskt resultat. Tyget finns på 1830mm´s bredd och kan med fördel skarvas med en sömnad för större vepor. Veporna förses med svetsade öljetter men kan även fållas, skarvas

  Som alla våra tyger från Aurich är dom Oeko-Tex certifierade och är hållbara, miljövänliga och rättvist producerat.

 • Glasprint
  Plexi

  Glastavlor

  , , , ,

  Den exklusiva tavlan!

  Glasprint är otroligt effektfullt både som konst och inredning då vi printar spegelvänt och bottnar med vitt. Tillsammans med vår samarbetspartner Östersunds glasmästeri kapas, ev borras och härdas skivorna före print. Vi använder normalt 4mm´s glas och det är ca 1-2 veckors leveranstid. Kan med fördel monteras med vår ståldistans 30/20 med 12mm´s hål c/c 25 in på skivan.

 • Golvdekaler

  ,

  -gå på bara!

  Dekaler ämnade för golvmontering och har antingen ett starkt adhesiv eller ett avtagbart adhesiv för kampanjer. Vinylen lamineras med Floor Graphic laminat för att skydda mot slitage och gör den mindre halkbenägen. Dekalen fungerar utmärkt vid kampanjer eller hänvisningsdekor och fångar allas blickar. Vinyl printas i hög kvalité i våra Durst P10 med 6 färger och 100dpi.
  Produkten levereras konturskuren i önskad storlek, form eller på rulle upp till 1200 mm´s bredd.

 • Golvställ

  ,

  -Förstärkt ställ

  Golvställ för produkter som är lite tyngre kan vi förstärka med kraftigare well, plast eller DiBond. Vi har flera standard ställ i vårat CAD-system men kan även rita upp efter kundens önskemål.

 • Gummistropp med fast krok

  ,

  Kroken

  För att enkelt hänga upp banderoller och vepor inomhus och utomhus.

  Vikt: 30gr

 • Gummistropp med S-krok

  ,

  Gummi-S

  För att enkelt hänga upp banderoller och vepor inomhus och utomhus.

  Vikt: 30gr

 • HandySign

  , , ,

  -heja! -heja!

  En rolig skylt på sportevenemang, mässor eller konserter som är enkel och syns otroligt bra. Säljs i paket om 6st par och kan fås i andra former och storlekar. Printas miljövänligt på Akyprint som är ett ej brandfarligt material.

  Storlek: 235×1000
  Material: Akyprint 5,4mm
  Vikt/st:

 • Hook tavlor

  , , ,

  snabbytt

  Tavlor printade på Gobondskiva (alt. Dibond) Vinklad list monteras på baksidan samt magnet i nederkant.
  En list (hook list) monteras på väggen samt metallplattor i nederkant (anpassat till tavlan). Omvänd montering av magneterna kan användas då magneten monteras på vägg.
  Tavlan kan med lätthet bytas ut mot nya motiv eller budskap väldigt enkelt och snabbt.

 • ImageBoard

  , ,

  kartongtavlan

  ImageBoard är en enkel och billig tavla i kartong. Produkten printas på 360g kartong med 1000 dpi och sedan kapas och bigas till en lätt monterbar produkt.

  Kan användas till display, tavlor, information eller annat roligt. Tavlan är ca 660×370 mm, om bilden skall gå runt kanten är bildytan ca 750×460 mm.

  Storlek: 660×370
  Bildyta: 750×460

 • Infoskyltar

  , , , , , , ,

  Valfrihet

  Informationsskyltar för kontor, offentlig miljö och butik tillverkar vi i Di-Bond. Skyltarna kan fås i önskad storlek och utseende för att passa i respektive miljö. Vi hjälper gärna till med förslag och former, kontakta någon av våra projektledare.

 • Isblommor

  ,

  Om mönstret

  Kylan är en konstnär. Den arbetar väldigt tyst och noggrant. När det är (is)kallt fryser vattnet och blir till kristaller, till snöflingor, till konstverk. Det är kylan som har inspirerat mig till denna isblomma. Den skapades i tystnad, precis som när snön faller men istället för snöflingor var det små, små punkter som sakta föll på pappret. En efter en. Tills det trädde fram en blomma ur alla dessa prickar. Det finns inte en enda linje, bara punkter. Eller är det ändå snöflingor?
  (Vinter 2011 / Staare / Jämtland)

  Formgivaren: Nanndalas

  Nanna och Erica skapar tillsammans i TillsammansDesign och ansvarar för olika steg i den kreativa processen. Nanna ritar på fri hand på papper. Hon använder varken skisser eller passare, dock mängder av fantasi, lugn & ro. Konstnärer som kyla, vatten, ljus & klang är stora förebilder. Hennes bilder kallas för Nanndalas. Erica utgår från en digitaliserad Nanndala och skapar komplex mosaik som kan få helt nya färger och former. Et voilà!

  Fler mönster finns på nanndalas.com

  Nanndalas
 • Isskrapor

  , ,

  Storsäljare!

  Våra isskrapor produceras med i vår stora Durst P10 på print mallar om 36st per print. Detta ger en otrolig precision och framför allt ekonomi. Då isskraporna produceras digitalt kan dessa numreras, ha olika namn eller bilder. Självklart kan dom fås dubbelsidiga med olika budskap.

  Isskrapornas kanter är anpassade för att ge optimal skärpa mot glasrutan. Tillverkas av en polystyrénplast

  Solida färger: Vit, svart, blå gul, orange, röd och ljusröd.

  Storlek: 120×100 mm, med avfasade hörn.

 • Kansas

  ,

  2557 Kansas

  Ett blankt och glimrande tyg i 100% polyester som påminner om krossad plysch. Passar bra för inredning, möbler och kuddar mm.

  Bredd: 1470

 • Klang

  ,

  Om mönstret

  Klangen är en konstnär. Jag älskar klanger. Och jag älskar mönster – symmetrier. Ibland blir det en och samma sak: som när du tar en tunn, tunn metallplatta (som står på en pinne), strö sand på den, och sen stryker du sakta upp och ner metallplattans kant, med en fiolstråke. Då hör du toner och klanger som samtidigt tar form på plattan där sanden dansar till klangens våglängder… ett fascinerande fenomen. Det här är en av mina inre klangbilder, ungefär exakt till tonen Ess.
  (Höst 2006 / Paonia / Colorado)

  Formgivaren: Nanndalas

  Nanna och Erica skapar tillsammans i TillsammansDesign och ansvarar för olika steg i den kreativa processen. Nanna ritar på fri hand på papper. Hon använder varken skisser eller passare, dock mängder av fantasi, lugn & ro. Konstnärer som kyla, vatten, ljus & klang är stora förebilder. Hennes bilder kallas för Nanndalas. Erica utgår från en digitaliserad Nanndala och skapar komplex mosaik som kan få helt nya färger och former. Et voilà!

  Fler mönster finns på nanndalas.com

  Nanndalas
 • Kuddar

  , ,

  Kuddfodral

  En tygprodukt som alltid är mycket uppskattad är mjuka kuddar. Vi har ett 10-tal olika tygkvaliteter som vi kan trycka bilder, mönster, logotyper eller ett budskap på. Kuddfodralet sys ut och in med en dragkedja så kudden lätt kan stoppas in i fodralet. Vi kan producera nästan hur stora kuddfodral som helst och hittills är den största 1800x1300mm till en lekmiljö på ett hotell.

  Vår standard kudde är 450×450 och är sublimerat på Soft touch velvet tyg som är otroligt mjukt och skönt. Fodralen kan även levereras med innerkudde. Dessa produceras 3st upp på tyget och är därmed det minsta antalet som går att beställa. Men självklart kan det vara olika motiv på dessa. Priset nedan är exempelpris på kuddfodral 450×450 med tryck på båda sidorna.

  Pris exempel:
  3st 469:-/st
  9st 255:-/st
  24st 236:-/st

  Moms tillkommer.

 • Kylskåpsmagneter

  ,

  små magnetskyltar

  Vi printar direkt på magnetmatta som sedan skärs ut till önskad storlek och form.

  Storlek: rulle 615mm
  Tjocklek: 0.6 och 0.8

 • Ljuspelare uthyres

  ,

  Iögonfallande!

  En inomhusprodukt om verkligen syns från alla håll i en bilhall, flygplats, reception eller i ett evenemang. Fyrsidig med FabricFrame ramar i 1300x2400mm för printade dukar med silikonlister. Pelaren har ledlister på alla kortsidor och ljuset blir enormt effektfullt. Upp och nermontering måste göras av vår personal då det är lite komplicerat. Kostnad för frakt och restid tillkommer på priset nedan.

  Ljusboxen finns självklart att köpas också!

  Storlek: 1300x1300x2400mm
  Material: Aluminium lister
  Media: Samba eller Tango
  Bildvåder: 4st 1320×2420 och 1st 1320×1320
  Vikt:

  Hyra
  Start med upp & nermontering: 3000:-
  Dygnshyra: 100:-/dygn
  Veckohyra: 500:-/vecka
  Månadshyra: 1500:-/månad

  Exkl. moms

 • Mäklarskyltar

  , , ,

  snabba budskap

  En produkt man oftare ser ute efter vägarna är mäklarskyltarna med skiftande budskap. Allt från kiosk, bredband, byggnation, ICA, hundförbud till barn i området. Ett enkelt och billigt sätt att lämna ett budskap tillfälligt efter en väg, cykelbana, gräsmatta, parkering, hänvisning eller utanför en mässa.

  Våra standardskyltar är 500x375x5mm i miljövänlig kanalplast som printas med Svanenmärkt uv-färg. Kan levereras enkel eller dubbelsidiga. Produktion sker på fullskiva i 2000x1500x5mm och då får vi plats 16st per ark. Självklart kan skyltarna vara mindre, större eller varför inte med en rolig form, pil eller annat utstickande i budskapet.

 • Medlemskort

  ,

  Membership Cards

  Vi tillverkar tusentals kort varje år i olika plast eller vinylproduker även woodprint. Enkel eller dubbelsidiga kort i olika storlekar och former. Oftast i 0,3 eller 0,5 mm´s material.

 • Mellan vår & vinter

  ,

  Om mönstret

  En liten varelse. Är det en blomma? Eller en snöflinga? Det är nog både och – det beror på perspektivet. Den växte fram på våren, lätt som en plätt, inom ett ögonblick. Ute fanns mycket snö än, men även kraftigt värmande sol på hög höjd. Blomman är liten, precis som de första vårblommorna som vågar sig fram trots kalla nätter och isiga vindar. Eller så är det en snöflinga som speglar våren, ankomsten av blad och blomstring? Betraktarens öga och sinne får avgöra.
  (Vårvinter 2006 / Paonia / Colorado)

  Formgivaren: Nanndalas

  Nanna och Erica skapar tillsammans i TillsammansDesign och ansvarar för olika steg i den kreativa processen. Nanna ritar på fri hand på papper. Hon använder varken skisser eller passare, dock mängder av fantasi, lugn & ro. Konstnärer som kyla, vatten, ljus & klang är stora förebilder. Hennes bilder kallas för Nanndalas. Erica utgår från en digitaliserad Nanndala och skapar komplex mosaik som kan få helt nya färger och former. Et voilà!

  Fler mönster finns på nanndalas.com

  Nanndalas
 • Meshvepa

  Meshvepor

  ,

  -i vinden!

  Till vepor som ska sitta i vindutsatta platser använder vi hålad Mesh i pvc. Printas i 2,5 bred och svetsas ihop till valfri storlek med keder, öljetter, kantband eller öljettband. Produkten är väldigt tålig och väger ca 400gr/m2, önskas en lättare produkt finns sublimerade Tygmeshvepor som väger 1/4 del av hålad mesh.

 • Mobilskyltar

  , , , ,

  -se upp!

  Hängande skyltar i olika storlekar, former och material. Dubbel- eller enkelsidiga i kartong, well eller plast här finns inga begränsningar.

 • Navigator skyltljuspelare

  ,

  Navigator

  Signpole Navigator-systemet är lätt att använda, mycket flexibelt och ger ett proffsigt intryck i en entré, bilhall eller på kontoret.

 • Öknens skatt i magiskt ljus

  ,

  Om mönstret

  Jag hade precis flyttat upp på ett taffelberg på över 2000 m höjd i västra Rocky Mountains. Från berget kunde jag se hundratals km västerut, över den röda stenöknen som glittrade i det heta solljuset. Öknen kan bringa fram de vackraste blommorna jag någonsin sett, som blomstrar en ack så kort stund precis efter ett (väldigt sällsynt) regnfall. Något man endast får uppleva med mycket tur. Jag hade den turen och efter det målade jag denna ökenblomma.
  (Vår 2006 / Paonia /Colorado)

  Formgivaren: Nanndalas

  Nanna och Erica skapar tillsammans i TillsammansDesign och ansvarar för olika steg i den kreativa processen. Nanna ritar på fri hand på papper. Hon använder varken skisser eller passare, dock mängder av fantasi, lugn & ro. Konstnärer som kyla, vatten, ljus & klang är stora förebilder. Hennes bilder kallas för Nanndalas. Erica utgår från en digitaliserad Nanndala och skapar komplex mosaik som kan få helt nya färger och former. Et voilà!

  Fler mönster finns på nanndalas.com

  Nanndalas
 • Ölbrickor

  ,

  -festligt!

  En produkt som funnits länge hos oss men som nu printas. Materialet är ett 500gr´s ölbrickspapp i 70×100 ark. Roligt inslag på festen, evenemanget eller baren. Vi trycker hela arket enkel eller dubelsidigt med eller utan fotografi. Kan även förses med löpande nummer eller olika tryck då det är digitalt. Kan även användas som VIP-Badgar eller annat då materialet är plant och styvt. Arken cnc-skärs sedan ut till önskad form i Zund G3.

  Varför inte egna underlägg i fikarummet?

  Material: Ölbrickspapp
  Vikt: 500gr/m2
  Storlek: 700x1000mm

 • Pallpratare

  ,

  Pallsvep

  Ta en vanlig europall ställ den på högkant och dra över pallöverdraget. Spika fast två reglar och vips har du en perfekt fristående skylt. Idealisk för hänvisning, rea, påbud eller andra enkla uppmärksammande budskap utomhus. Billig och tar otroligt liten plats på lagret när den sedan inte behövs på ett tag.

  Storlek: 800x1200x150 mm
  Vikt: 2000 g

 • Pallsvep i well

  , , ,

  i butiken

  Pallsvep i well för butik eller lagerförsäljning. Printas, skärs, bigas och limmas, bara trä över pallen eller pallarna för bättre exponering.

 • Pallsvep Tower

  ,

  Pallsvep

  För evenemang, utförsäljning eller bara som enkel uppmärksammare har vi konstruerat PallSvepet Tower. 15 st Europapallar staplas på varandra och kläs med ett special gjort pallsvep i banderoll. Tower blir 1200x800x2200mm stor och enormt stabil. Svepet kan sedan tas ner och rullas ihop och sparas till nästa evenemang eller tillfälle. Printas på ftalatfri banderoll väv i Durst P10 och har lång hållbarhet.

  Mycket trevligt och enkelt system med kardborreband. Flyttas lätt med en traktor eller pallyftare då det är pallar 🙂

 • Panda

  , , , , ,

  -Trottoarpratare!

  Display foten Panda har snabbt blivit populär som gatupratare eller informationsställ. Produkten ger möjlighet att ha valfri form och gör den mycket kreativ och intressant. Beroende på storlek kan 5-10mm tjocka skivor användas och självklart direktprintas enkelsidigt och dubbelsidigt. Det är bara fantasin som sätter gräns på denna produkt. Fylld med vatten har Panda en vikt på 14kg och då tål den mycket vind.

  Material: PP-plast tillverkad av 50% återvunnen plast
  Vikt tom: 1,5kg
  Vikt fylld med vatten: 14kg
  Storlek: 500x450x180mm

 • Papperskorg

  ,

  -proffsigt!

  Vår populära papperskorg som brandas med valfritt motiv levereras i förpackningar om 10st med lock. Locket kan designas med olika öppningar beroende på användningsområde. Perfekt för evenemang, företag, butiker eller kontor. Då papperskorgen produceras digitalt kan alla levereras med olika tryck, namn eller nummer.

  Storlek: 330x330x670 mm
  Vikt: 700 g

 • Pelarvepor

  ,

  -när du vill synas!

  För att synas bättre på evenemang, nybyggen eller företaget har vi tagit fram en gigantisk pelare som syns från alla håll. En byggställning monteras upp med en ordentlig tygnd i botten och kläs med vepor i banderoll, mech eller tyg. Storleken är 2500x2500x8000mm och förses med svetsat öljettband runt om på baksidan för att dölja uppmonteringsdetaljerna.

 • Penstick Etch Static

  ,

  statisc

  Ett statisk häftande folie för fönster, dörrar och applikationer där dekoren enkelt ska avlägsnas. Finns i transparent, frostad och vit men lagerförs i frostad på rulle om 1000mm´s bredd.

  Kan printas med fullfärg eller vit.

 • Perforerad dekor

  ,

  -se bra ut!

  One way vision är en perforerad folie som ger ett solskydd och begränsad insyn. Från insidan ser man inte budskapet utan endast en svag toning. Perfekt på fönster i butik eller kontor där man vill se ut och ha ett budskap från utsidan.

  Finns på rulle med bredd 1370mm och printas i Durst P10

 • Perforerad fordonsdekor

  ,

  -se bra ut!

  One way vision är en perforerad folie som ger ett solskydd och begränsad insyn. Från insidan ser man inte budskapet utan endast en svag toning. Perfekt på fordon och fönster i butik eller kontor där man vill se ut och ha ett budskap från utsidan.

  Finns på rulle med bredd 1370mm och printas i Durst P10

  Bredd: 1370
  Lamineras: Ja, om behovet finns

 • Perforerade dekaler

  ,

  -riv av!

  Med Perforating Tool monterad på vårat Zund skärmaskin kan vi perforera, papper, vinyl, kartong, plast och flera andra material. Användningsområdet är stort för dekaler, biljetter och produkter som behöver en perforeringslinje.

  Här dekaler till en kund som har behov av att enkelt kunna dela ut dekaler vid olika tillfällen. Samtidigt måste dekalerna vara kvar i en nummer serie.

 • PIXLIP Go

  , ,

  Välkomnande!

  Äntligen ett enkelt, lätt och prisvärt system för mässor, kontor, butiker och entréer med ljus. Systemet består av formsprutade plastdetaljer och blir otroligt stabilt och exklusivt när det är hopmonterat. Systemet har ledlister som lyser upp ända ut i kanten och systemet kan placeras bredvid och uppe på varandra för att skapa hela montrar.

  Ljuslådorna finns nu i 1000×1500, 1000×2000 och 1000x2500mm men även en counter 1000×1000 med en snygg bordsskiva. Tyget är ljuslådsprintad samba och är mycket enkel och prisvärt att byta ut. Varför inte ha en uppsättning för mässan och en annan för kontoret så kan systemet användas hela tiden.

  PIXLIP Go PIXLIPGO.COM
 • Plain

  ,

  2401 Plain

  Ett tunt polyester tyg för gardin och enklare inredning.

  Bredd: 1440

 • Plåttavlor

  , , ,

  Svartplåt

  Plåten är otroligt effektfullt både som konst och inredning i olika miljöer. Då plåten är ganska mörk med otroliga reflex egenskaper så gör sig svartvita bilder bäst. Vår samarbetspartner Nyströms plåtslageri levererar, kapar och eventuellt borrar för uppsättning. Den obehandlade plåten måste tvättas och primas före print i vår Durst P10. Vi använder normalt 1,5 mm´s SPD-plåt och det är ca 5-7 dagars leveranstid.
  Kan med fördel monteras med vår ståldistans 30/20 med 12mm´s hål c/c 25 in på skivan.

 • Plexi
  Plexi

  Plexi skyltar

  ,

  Exklusivt

  Att printa på plexi med blankpolerade kanter är otroligt snyggt. Print med hög upplösning i 6 färger och sedan täckt med vit får en otrolig lyster på bilden eller budskapet.

 • Podium Box Large

  , ,

  en lagom disk

  Vår mellan modell är perfekt för ett litet evenemang eller presentation över dagen. Lätt att ta med sig och rymmer det nödvändigaste.

  Vi producerar bildpanelerna med högsta kvalité med blank, matt eller silky laminat för önskad resultat. När du beställer en ny bildpanel till ditt befintliga Podium Box Large är velcro på monterat.

  Bildpanel: 1757×787
  Storlek: 460x670x940
  Vikt: 13kg

  Mer teknisk information, klicka på Podium Box Large så kommer du till Spennare´s webbsida.

  OFFERT Podium Box Large
 • Podium Box Medium

  , ,

  liten disk

  Vår minsta modell är perfekt för ett litet evenemang eller presentation över dagen. Lätt att ta med sig och rymmer det nödvändigaste.

  Vi producerar bildpanelerna med högsta kvalité med blank, matt eller silky laminat för önskad resultat. När du beställer en ny bildpanel till ditt befintliga Podium Box Medium är velcro på monterat.

  Bildpanel: 1257×700
  Storlek hopfälld: 430x480x860
  Vikt: 8kg

  Mer teknisk information, klicka på Podium Box Large så kommer du till Spennare´s webbsida.

  OFFERT Podium Box Medium
 • PodiumCase

  , ,

  Exklusiv disk

  Transportbox som enkelt förvandlas till en rymlig disk.
  För att skapa en disk öppnar du bara boxen och lägger på den tillhörande trätoppen. Disken erbjuder en stor bordsyta att samlas kring vid ditt event. Inuti finns löstagbara hyllor där du kan förvara exempelvis broschyrer, demoprodukter och dryck.

  Vi producerar bildpanelerna med högsta kvalité med blank, matt eller silky laminat för önskad resultat. När du beställer en ny bildpanel till ditt befintliga PodiumCase är velcro-kit påmonterat.

  Bildpanel: 1750×850

  Expand PodiumCase kan både användas öppen som en disk eller stängd som ett podium.

  Öppen:
  Höjd: 98 cm
  Djup: 60 cm
  Bredd: 124 cm

  Stängd:
  Höjd: 98 cm
  Djup: 45 cm
  Bredd: 73 cm

  Vikt:
  Expand PodiumCase: 10 kg
  4 hyllplan: 3,4 kg
  Stor bordsskiva: 5,5 kg (för disk)
  Liten bordsskiva: 2,8 kg (för podium, stängd)

  Mer teknisk information, klicka på PodiumCase så kommer du till Expand´s webbsida.

  OFFERT PodiumCase
 • Pop Up Textile (budget)

  ,

  Snabb!

  Äntligen ett prisvärt system för sublimerat tyg. På några sekunder har du en stor vägg för mässan, informationsmötet, eventet eller presentationen. Tyget som är enkelt att byta sitter på plats med velkro/kardborre när du ska PopaUp den. Finns i 3 storlekar och kan även levereras utan sidor eller om dubbelsidigt behov finns. Levereras i en enklare tygväska men kan kompletteras med en transportväska, även lampor finns som tillbehör.

  2×3 1500×2230 (2080×2230) 7,0kg
  3×3 2230×2230 (2810×2230) 9,5kg
  4×3 2960×2230 (3540×2230) 11,4kg

  Mer teknisk information, klicka på Pop Up Textile så kommer du till Spennare´s webbsida.

  OFFERT Pop Up Textile
 • Portal uthyres

  ,

  -uppblåst!

  Vi har en uppblåsbar svart portal för mindre evenemang. Portalen kan brandas med egen dekor på 6 olika platser. När portalen är nedmonterad kan den fraktas i en vanlig personbil och blåses upp på några minuter. 220v krävs för installationen.

  Portalen ska återlämnas hel, ren och torr i sin original förpackning.

  Reklamplatsernas storlekar:
  2st 2200x900mm
  4st 900x1000mm

  Hyra
  Första dygnet: 1000:-
  Följande dygn: 350:-/dygn

  Exkl. moms

 • Platshållare
  Platshållare

  presentreklam test

  Presentreklam test

  Här kommer text…

 • Priser banderoller

  ,

  Banderoller

  Här finner du en printbar pdf med ett urval av våra standard produkter i området. Priserna är vägledande slutkundspriser och kan skilja sig något vid order eller från återförsäljare. För exakt pris begär en offert som sedan är giltig i 60 dagar.

  Banderollpriser
 • Priser fasadvepor

  ,

  Fasadvepor

  Här finner du en printbar pdf med ett urval av våra standard produkter i området. Priserna är vägledande slutkundspriser och kan skilja sig något vid order eller från återförsäljare. För exakt pris begär en offert som sedan är giltig i 60 dagar.

  Fasadvepor priser
 • Priser företagsflaggor

  ,

  Företagsflaggor

  Här finner du en printbar pdf med ett urval av våra standard produkter i området. Priserna är vägledande slutkundspriser och kan skilja sig något vid order eller från återförsäljare. För exakt pris begär en offert som sedan är giltig i 60 dagar.

  Företagsflaggor priser
 • Priser mässmaterial

  ,

  Mässmaterial

  Här finner du en printbar pdf med ett urval av våra standard produkter i området. Priserna är vägledande slutkundspriser och kan skilja sig något vid order eller från återförsäljare. För exakt pris begär en offert som sedan är giltig i 60 dagar.

  Mässmaterial priser
 • Pucken

  , , , , ,

  -liten och enkel!

  Den enklaste foten på marknaden med ett stort användningsområde. Liggande stående och figurfrästa skyltar kan enkelt bli stående i denna produkt. Standard svart men finns i fyra färger till om det behövs i designen..

  Material: PP-plast tillverkad av 50% återvunnen plast
  Vikt tom: 1,3kg
  Vikt fylld med vatten: 7kg
  Storlek: 360x175x200mm

 • Quick Broschyr

  ,

  Magnetfäste

  Smart broschyrhållare för A4 och A5 som kan fästas med magnet på RollUp, FlipUp eller andra tunna utställningssystem.

  Tyngd: 210gram

 • Quick Podium

  ,

  -snabbast!

  Fantastisk produkt som är klart snabbast när det gäller att få upp en disk eller podie. Den unika konstruktionen gör att den reser upp sig själv och sträcker tyget som lätt kan bytas.

  Storlek: 700x950x400mm
  Material: Aluminium och plast
  Vikt tom: 9kg
  Bärighet: 15kg
  Bildyta: 1600x920mm använd 1/3 som framsida
  Våden: 1620x1010mm

 • Reboard letters

  , , , , ,

  stora bokstäver!

  För att få till stora bokstäver inomhus kan vi fräsa i Reboard och sen limma ihop dem till tjocka bokstäver. Det stora imponerande bokstäverna kan sedan användas på mässor eller olika evenemang. Begränsningarna är inte ens skivstorlekarna då dessa går att skarvas korsvis.

  Storlekar på Reboard.
  10mm 3200×1600
  16mm 2440×1220

  För mindre bokstäver kan vanlig wellpapp användas men då heter produkten Well-text.

 • Reflex banderoll

  ,

  Lyser upp!

  Reflex banderoller är ett effektivt sätt att vid en väg eller parkering påkalla uppmärksamhet även på kvällstid.

  Banderollerna är täta och kan levereras på rulle eller nedkapad till önskat mått med metallöljetter.

  Namn: Reflex banner
  Vikt: 480gr
  Bredder i lager: 1350mm
  Print: Durst P10 250

 • Revolution

  ,

  Revolution Gloss B1

  Tyget Revolution är ett lite blankare tyg för vepor och inredning. Transfersublimeras och finns i två bredder.

  Tjocklek: 180gr
  Storlek: 1550mm och 1830mm
  Brand klass: B1

 • RollUp Impact (budget)

  , ,

  -budget RollUpen!

  Vår budget RollUp är IMPACT från Spennare som är en lågprisprodukt och ska inte jämföras med vår standard RollUp PENTA. Impact är lite mer än en engångs RollUp och vill ni ha något enklare rekommenderar vi vår miljövänligare FlipUp.

  Bredd: 850mm men finns i 600, 850 och 1000mm
  Höjd: 2000mm
  Viktigt: Lägg alltid till 150mm längst ner som ska in i kassetten.
  Vikt: 3000gr

  Mer teknisk information, klicka på IMPACT så kommer du till Spennares webbsida.

  OFFERT IMPACT
 • RollUp Impact 2 (budget)

  , ,

  -budget RollUpen!

  Vår budget RollUp är IMPACT 2 från Spennare som är en lågprisprodukt och ska inte jämföras med vår standard RollUp PENTA. Impact är lite mer än en engångs RollUp och vill ni ha något enklare rekommenderar vi vår miljövänligare FlipUp.

  Pris vid 4st 633:-/st
  Pris vid 20st 590:-/st

  Bredd: 850mm
  Höjd: 2000mm
  Viktigt: Lägg alltid till 150mm längst ner som ska in i kassetten.
  Vikt: 3000gr

 • RollUp LUNA (XXL)

  , , ,

  -Nu snackar vi RollUp!

  Detta system är så stabilt och bra i konstruktionen att vi nu äntligen valt att ta in en sådan produkt i vårt sortiment. Perfekt som fotovägg, backdrop eller bara en bred RollUp! Samma media som i alla våra RollUper, LaTour som printas i Durst P10 250 med 6st uv-färger. Kvaliten är som vanligt i topp.

  Bredd: 2000mm men finns även i 600, 850, 1000 och 1500mm
  Höjd: Teleskop så höjden kan variera från 1600-2200mm
  Viktigt: Lägg alltid till 150mm längst ner som ska in i kassetten.
  Vikt: 10kg

  Mer teknisk information, klicka på LUNA XXL så kommer du till Spennares webbsida.

  OFFERT RollUp LUNA XXL
 • RollUp Penta (standard)

  , ,

  -starndard RollUpen!

  Vår standard RollUp är PENTA från Spennare som vi anser är marknadens snyggaste och bästa RollUp. Vi har självklart billigare budget varianter då RollUpen endast ska användas några enstaka gånger. För budskap som är mer slit och släng eller permanent och sedan ska kasseras te.x lämnas hos kund rekommenderar vi vår miljövänligare FlipUp.

  Bredd: 850mm men finns i 600, 850, 1000, 1250 och 1500mm
  Höjd: Teleskop så höjden kan variera från 1600-2250mm
  Viktigt: Lägg alltid till 150mm längst ner som ska in i kassetten.
  Vikt: 2900gr

  Mer teknisk information, klicka på PENTA så kommer du till Spennares webbsida.

  OFFERT PENTA
 • RollUp S10 (premium)

  , ,

  när det ska vara premium

  Vår värsta RollUp är S10 från Spennare som är en design vinnare av rang. När rollupen inte bara ska vara en budskapsbärare utan en del av ett exklusivt sammanhang rekommenderar vi S10.

  Bredd: 850mm men finns i 850 och 1000mm
  Höjd: Teleskop så höjden kan variera från 1600-2200mm
  Viktigt: Lägg alltid till 150mm längst ner som ska in i kassetten.
  Vikt: 5200gr

  Mer teknisk information, klicka på S10 så kommer du till Spennares webbsida.

  OFFERT RollUp S10
 • Roterande tygskärning

  Zund 3G XL

  Tyg som är printad och sublimerad skär vi ner med en roterande tygskärande kniv. Utrustningen är speciellt framtagen för att skära tyg med högsta precision. Maskinen läser av skärningen med kamera och beräknar töjning och stretch så resultatet blir perfekt på tiondelen av en millimeter.

  Maskinen har frammatning så ytan på bordet som är 3200x1600mm blir oändligt långt på det bredaste måttet.

  Zund G3
 • Savannah

  ,

  2451 Savannah

  Typiskt inredningstyg med 96% polyester och 4% linne fantastiskt som gardiner eller kuddar.

  Bredd: 1440

 • Scene Tygvägg

  , ,

  – Flexibel tygvägg

  Scene Tygvägg finns för upphängning eller stativmontage. Tygvepan är anpassad för 22mm aluminiumrör vilka finns som ihopskruvbara 1m längder eller en enklare variant med 6m rör (kapas till önskad längd) vilka kan skarvas för längre ändamål.
  För uppsättning finns hängare, teleskopstänger med tripodfötter eller ovala fötter.

  Maxibit
 • Scene UltraLight

  ,

  – Lätt att transportera

  Scene UltraLight är en innovativ tygdisplay som ge dig en flexibel display som kan transporteras lätt. Den unika hårda väskan är utformad för tuff hantering och innehåller en 3 meter lång (10 ‘) tygvägg som du kan ta med dig på t.ex. flygplanet. Med en monteringstid på endast några minuter, kan du snabbt ha en böjd eller rak bakgrund som perfekt ramar in ditt evenemang.

  Perfekt för små mobila event som presskonferenser och arbetsmarknadsdagar
  Lättviktig och imponerande i storlek
  Ett system – skapa flera former med samma hårdvara
  Anslut flera enheter tillsammans med de magnetiska anslutningarna

  Synlig yta 3000x2190mm Kanal uppe och nere 50+50mm Bild yta 3000x2290mm. För produktionen är det bra att lägga till 10mm utfall för att slippa vita tråkiga linjer på sidorna.
  Vikt 10kg

  Maxibit
 • Skoterskyltar

  , , ,

  komplett

  Vi har under ett 20 tal år producerat och sålt skoterledsskyltar i Sverige och är också störst på området. Tyvärr har vi dåligt med resurser för att hantera denna ökande efterfrågan då det krävs mycket tid för styckeplock ock packning. Därför har vi påbörjat ett samarbete med Skogma som har lång erfarenhet av postorderverksamhet inom området.

  Januari 2016 lämnade vi över alla kunder och hänvisar nu all försäljning av skoterskyltar till dem. Skogma har hela standard sortiment av ledskyltar på lager och tar väl hand om gamla som nya kunder.

  Samtidigt bytte vi från A-pet till ny miljöplast PP med svanenmärkt tryck. Detta betyder en starkare, modernare och miljövänligare produkt för ledskyltar.

  Klicka på länken för att komma till Skogmas skyltar

  Skogma
 • Skyliftmontering

  ,

  -höga monteringar!

  Våra montörer är inte höjdrädda och utför montage mycket högre än vanliga stegar. Vi har en mindre skyliftbil och blir det ännu högre montage hyr vi hos Ramirent som är vår samarbetspartner. Med våran skylift debiterar vi per timme men när vi hyr in är det alltid en daghyra.

 • SkyWall

  , ,

  En hög prisvärd produkt!

  En egen konstruktion för inomhusmässor, flygplatser, köpcenter och entréer där det är högt till tak. Finns i två höjder men det är SkyWall 560 som är mest iögonfallande med sin 4400mm´s höjd. Produkten består av två beachstänger och med lite extra tillbehör är den imponerande på alla platser där den ställs upp. Sublimerat enkelsidigt Attraction tyg men kan vid önskemål levereras med flaggtyg för att bli dubbelsidig. Levereras med fotplattor som väger 5kg styck som gör att systemet blir stadigt.

  SkyWall 430 1600x3000mm
  SkyWall 560 1600x4400mm

 • Smidesskyltar

  , ,

  Till fasaden!

  Dom snygga traditionella smidesskyltarna produceras idag med modern teknik i pulverlackad aluminium. Billigare, lättare och enklare att montera. Vi har flera olika storlekar och modeller av smidesskyltar som han formas efter önskemål.

 • Snäcka i rörelse

  ,

  Om mönstret

  Denna snäcka ritade jag på uppdrag av mina små syskonbarn som hade varit vid havet och hittat många snäckor. Då skulle mostern måla en fantasisnäcka. Varsågod!
  (Midsommar 2007 / Toklat / Colorado)

  Formgivaren: Nanndalas

  Nanna och Erica skapar tillsammans i TillsammansDesign och ansvarar för olika steg i den kreativa processen. Nanna ritar på fri hand på papper. Hon använder varken skisser eller passare, dock mängder av fantasi, lugn & ro. Konstnärer som kyla, vatten, ljus & klang är stora förebilder. Hennes bilder kallas för Nanndalas. Erica utgår från en digitaliserad Nanndala och skapar komplex mosaik som kan få helt nya färger och former. Et voilà!

  Fler mönster finns på nanndalas.com

  Nanndalas
 • Soft Image

  , ,

  – Snabb upp & nervägg

  Smidigt system som enkelt monteras upp eller ner. Hokus pokus så har man en tygvägg.

  Expolinc
 • Soft Toch Velvet

  ,

  2466 Soft Toch Velvet

  Sammets tyg för inredning som möbler och kuddar.

  Bredd: 1498

 • Sömnad

  Symaskiner

  Vi syr alla flaggor, kuddar, vepor och tygprodukter här i Östersund. Vår sömnadsavdelning består av nya moderna industrimaskiner med matarbord. Vi extra stora produktioner använder vi oss av Lindevalls Industri AB här i Östersund som har större kapacitet när det gäller.

 • Spegelvända dekaler

  ,

  Från insidan!

  Dekaler som ska monteras från insidan av ett fönster som t.ex. larmdekaler, bilstrimers och butiksdekor printas spegelvänt. Vinylen är transparent och vi printas ett lager vitt för att framhäva dekoren som sedan syns genom limet. Slutprodukten är något dyrare än vanliga standard dekaler då vi adderar vitt och det tar längre tid i maskinen.

 • ST Beachflaggor

  , ,

  -storsäljaren!

  STandard beachflaggsystem är de mest sålda på marknaden. Vi har egna mallar och producerar flaggorna med en Durst Rhotex 180TR för högsta kvalité. Sublimeringen sker på traditionellt vis med separat värmare för att få ordentligt med genomtryck. Priserna är separerade så flaggor och system för sig, väskan ingår i masten som är ett tillbehör. Tre modeller och olika storlekar med samma tillbehör för stor flexibilitet.

  Nedan hittar du prislista i pdf på samtliga flaggor och tillbehör. Även alla mallar som ska ändras i illustrator och endast i design lagret.

  Beachflaggpriser Mall Beach 290 Mall Beach 360 Mall Beach 430 Mall Beach 560 Mall Drop 290 Mall Drop 430 Mall Drop 560 Mall Sign 430 Mall Sign 560
 • Stage Tygvägg

  , ,

  – Flexibel tygvägg

  Stage Tygvägg finns för upphängning i tak, vägg eller stativmontage. Tygvepan är anpassad för 35mm aluminiumrör som skruvas ihop i längder om 1,1m. För uppsättning finns hängare, teleskopstänger med tripodfötter eller ovala fötter.

  Maxibit
 • Distans0

  Ståldistans 20/30

  , ,

  -stålis!

  Vår standard distans har en diameter på 20mm och är 30mm höga. För 12mm´s hål och skivorna kan vara upp till 20mm tjocka.

  Storlek: 20x30mm mm
  Vikt: 78 g
  Art.nr: 80-4021

 • Stänkskydd i glas

  , , ,

  Det moderna köket!

  Glasprint är otroligt effektfullt både som konst och inredning då vi printar spegelvänt och bottnar med vitt. Som stänkskydd i kök, toaletter eller i dusch utrymmen kan foto, mönster eller färg printas på glaset efter att skivan primas. Tillsammans med vår samarbetspartner Östersunds glasmästeri kapas och ev borras skivorna för exakt passform före print.

  Skivorna kan vara upp till 2500mm breda och 3-4 m långa men blir då väldigt otympliga.

 • Stolpskylten

  , , ,

  -uppmärksammar!

  Vår populära stolpskylt för evenemang och olika korttids hänvisningar efter vägar och idrottsanläggningar är miljövänliga.

  Skyltarna är 250x984x5mm och är planprintad med miljövänligare teknik på akyprint. Skyltarna skärs ut på ett speciellt sätt så de passar stolparna utan att lossna eller skadas. Stolparna är en modifierad elstängselstolpe som finns i handeln till ett mycket lågt pris.

  Stolpen trycks ner i gräsmattan, vägrenen eller på önskat ställe och sedan böjs skylten och spänns fast med sin egen styvhet. Produkten har blivit mycket omtyckt och vi har redan producerat och levererat en stor mängd i Sverige och Norge.

  Skyltarna levereras om 12st som får plats på en miljöskiva utan spill och kan ha olika budskap, reklam eller information.
  Storlek: 250x984x5mm
  Vikt: 380g

 • Stolpvepor

  , , ,

  Stolpflagga

  Kraftig och robust konstruktion för visuell kommunikation på lyktstolpar. Producerad med kraftiga aluminiumskenor för keder och banderollväv som tål hårt väder. Kan fås i olika storlekar men 600x1200mm är hårt testat i fjällvinter miljö med gott resultat och därför rekommenderar vi detta format.

  Storlek: 600x1200mm

 • Stora golvdekaler

  ,

  -jätte stort!

  Dekaler ämnade för golvmontering och har antingen ett starkt adhesiv eller ett avtagbart adhesiv för kampanjer. Vinylen lamineras med Floor Graphic laminat för att skydda mot slitage och gör den mindre halk-benägen. Dekalen fungerar utmärkt vid kampanjer eller hänvisningsdekor och fångar allas blickar. Vinyl printas i hög kvalité i våra Durst P10 med 6 färger och 100dpi.
  Produkten levereras konturskuren i önskad storlek, form eller på rulle upp till 1200 mm´s bredd.

  Här monterad golvdekor karta för ett köpcenter i Finland fotat av en kollega, vi har inte producerat denna dekor.

 • Storasyster Sol

  ,

  Om mönstret

  Denna glada sol är storasyster till en liten sol. Den lilla solen tog form medan jag satt helt försjunken. I tankarna och hjärtat var jag ett helt hav och en hel kontinent västerut, hos en 4 årig flicka och hennes familj. Flickan hade just dött. Jag var ordlös av sorg, ville trösta hennes familj, hitta något värmande eller stödjande att skriva. Men orden kom inte. De fanns inga sådana. Jag satt i tystnad, tårarna rullade oupphörligt ned för kinderna och droppade sakta på pappret nedanför… Men så hände det något med mina händer, den höger handen rörde sig i mjuka rörelser över pappret, och plötsligt dök lilla solen upp. Det var som att det glada underbara barnet dansade fram – hennes glädje, livslust och humor, allt trädde fram, mitt i regnet av mina tårar.
  Det är så vi minns henne: ett barn som dansar och sjunger, och sprider ljus. Flera år senare var jag väldigt glad en dag – utan särskild anledning. Eller visst fanns det en självklar anledning – jag älskar ju livet! Då föddes Storasyster Sol, dansandes av glädje.
  (Midvinter 2014 / Frösön /Jämtland)

  Formgivaren: Nanndalas

  Nanna och Erica skapar tillsammans i TillsammansDesign och ansvarar för olika steg i den kreativa processen. Nanna ritar på fri hand på papper. Hon använder varken skisser eller passare, dock mängder av fantasi, lugn & ro. Konstnärer som kyla, vatten, ljus & klang är stora förebilder. Hennes bilder kallas för Nanndalas. Erica utgår från en digitaliserad Nanndala och skapar komplex mosaik som kan få helt nya färger och former. Et voilà!

  Fler mönster finns på nanndalas.com

  Nanndalas
 • Sublimering

  Monti Antonio 910

  Värmetransfermaskinernas ”Rolls Royce”. Byggd för kontinuerlig produktion med full kontroll över transferprocessen. Kan användas både för fixering av direktprintat tyg och för traditionell sublimering via papper. Maskinen har oljefylld värmetrumma för exakt färg återgivning.

  Vi har valt att fortsätta med separat transferteknik då vi vill ha högsta kvalité på våra produkter. 2600mm´s bredd

 • Takhängare

  ,

  Enkel uppsättning

  Att en krok så enkel kan göra så bra jobb. Takplattor med ram finns över allt och med denna lilla krok hänger du upp skyltar jätte lätt. Även enkel att ta ner och flytta.

  Längd: 23mm
  Bredd: 16mm
  Öppning: 5x5mm
  Vikt: 0,8g

 • Tält 3×3 uthyres

  ,

  -Party!

  Vi har 4st svarta kompletta tält för uthyrning. Varje låda innehåller zip-up tält med svart tak, fyra svarta tältsidor och vikter för dåligt väder. Tältsidor kan fås med eget tryck mot tillägg som lämnas mot offert.

  Storlek: 3000×3000 mm

  Första dygnet: 2000:-
  Följande dygn: 500:-/dygn

  Exkl. moms

 • Tapet

  Tapet

  ,

  -EasyUp!

  Våra easyup tapeter är väldigt enkla att få upp på väggarna. Alla våder är skurna kant i kant med super precision. Limmet rollas på väggen och sedan monteras tapeten upp. Tapeten produceras på 1500mm´s bredd så vi rekomenderar ca 1450mm´s bredd men självklart levererar vi i önskad bredd.

 • Textile Counter (budget)

  , ,

  tyg disken

  En av våra enklaste diskar är sublimerat tyg på en hopfällbar disk i medföljande väska.

  Bildpanel: 1740×990
  Bild framifrån: 1000×990
  Storlek uppfälld: 1060x400x1000
  Vikt: 15kg

  Mer teknisk information, klicka på Textile Counter så kommer du till Spennare´s webbsida.

  OFFERT Textile Counter
 • Tidningsgolvställ

  Broschyrställ

  Vår egendesignade golvställ är väldigt omtyckt av våra kunder. Levereras plant och monteras enkelt ihop med påmonterade dubbeltejp. Stället står stadigt även full med tunga broschyrer. Möjlighet till magasin i botten med en tillbehörslåda i papper ger ännu mer stabilitet.
  Produceras på 3mm vit well som rymmer 2st ställ så beställ gärna i par.

  A4
  Storlek: 235x235x1300
  Trycksak: A4 (300x225mm)
  Trycksaks höjd: ca 200mm
  Vikt; 625gr

  Beskuren Tabloid
  Storlek: 285x285x1360
  Trycksak: 270×370
  Trycksaks höjd: ca 200mm
  Vikt; 772gr

 • Tillsammansdesign

  ,

  Nanna och Erica skapar tillsammans i TillsammansDesign och ansvarar för olika steg i den kreativa processen. Nanna ritar på fri hand på papper. Hon använder varken skisser eller passare, dock mängder av fantasi, lugn & ro. Konstnärer som kyla, vatten, ljus & klang är stora förebilder. Hennes bilder kallas för Nanndalas. Erica utgår från en digitaliserad Nanndala och skapar komplex mosaik som kan få helt nya färger och former. Et voilà!
  Fler mönster finns på nanndalas.com

 • Träemballage

  ,

  Garanterat helt

  Vår emballage avdelning har svart bälte i att producera emballage i trä för stora plåtskyltar.

 • Tyg print

  Durst Rhotex 180 TR

  Vår dye-sub maskin är den första i norra Europa och producerar både direktprint och transfersublimering i hög hastighet med hög kvalité men framförallt miljövänligt.

  Direktprint sker uteslutande på flaggtyg för att få 100% genomtryck. Flaggtyget fixeras sedan i en Monti med skyddspapper.

  Övriga tyger printas med transferteknik och förs över från papper i Monti till olika tyger med värme.

  Printhastighet är upp till 220m2/h. 1850mm´s printbredd

  Durst Rhotex Rhotex film
 • Tyg Sarg 2000×700

  ,

  Inomhus barriären

  En enkel budskaps bärare för sport, evenemang, hänvisning eller reklam fristående inomhus eller kortvarigt utomhus. Systemet är 4 delar som monteras ihop till en enkel sarg. Tyget som är sytt som en påse träs över och blir en dubbelsidig sarg/barriär.

  Storlek: 2000×700
  Bildvåd: 2st 2000×690 (2000×1380)
  Vikt: 1600gr

 • Tygbanderoller

  , ,

  Ett bättre alternativ!

  Banderoller för t.ex. sportevenemang och publika tillställningar, då är det bra med en banderoll som går att vika ihop. Tygbanderollen med öljetter blir extremt liten när den viks ihop och kan produceras i flera olika tygkvalitéer. Flagg, tygmesh, GeoMesh eller Attraktion. Tygbanderoller produceras med Durst Rhotex på 1830mm´s bredd som kan kapas och sys ihop till önskad storlek. Några populära mått är 3000×900 och 6000×1800 men som sagt helt valfria storlekar och konfektion.

  Fördelarna är stora och förutom smidigheten att vika ihop den så är det vikten som endast är 1/5 del av PVC banderoller. Detta gör att frakten och lagring av dessa banderoller blir minimal. Montering av stora banderoller eller fasadvepor blir mycket enklare då de inte blir så otymplig och tung som PVC. Det krävs mindre arbetsinsats för att montera dessa banderoller. Helt enkelt entt bättre alternativ!

 • Tygfasad vepor

  , , ,

  Lätta fasadvepor i tyg

  Under många år har fasadvepor tillverkats i pvc-mesh och vanlig banderoll. Vepor som blir tunga och otympliga att hantera, frakta och framförallt svåra att förankra i fasaden eller byggställningen. Våra fasadvepor i textil sublimeras med direkt- eller transferteknik som är miljövänligare vid både produktion och återvinning. Skillnaden är att våra tygvepor går att vika ihop och väger bara en fjärdedel av en banderollvepa.

  Alla tygfasadvepor levereras med en säkerhetsbältes-liknande kantband runtom som metallöljetterna sitter i. Vi har tre olika tyger som kan användas på flera olika platser. Flagg som är tunnast med sina 110gram, GeoMesh som är mest likt pvc-mesh och Attraction som passar bäst direkt mot fasad eller inomhus.

  M2-priserna nedan är vägledande och vid exakta mått lämnas alltid offert som gäller vid order. GeoMesh, Attraction är 1800 bred och Flagg är 1500mm. Produkten skarvas med en stark söm.

  Tygfasad priser
 • Tygmesh

  ,

  Aurich BeachFlag 3118 FRX

  Ett hålat och lätt tyg som släpper igenom vind. Direktsublimeras och är 100% genomtryck, används som tygmeshvepor.

  Storlek: 1550mm och 1830mm
  Brand klass: B1

 • Tygmesh vepa

  ,

  -lättviktaren!

  Till vepor som ska vara lätta och klara stark vind använder vi tygmesh som är ett hålat flaggtyg. Produktionen skarvas ihop till önskad storlek som här till Storsjöyran 12×4,5m. Eller som till byggskylten till Llentab för ett bygge till Hallströms verkstäder 8x5m monterad på en vanlig byggställning. Tygmechveporna förses med ett kraftigt kantband runt om i bilbältes liknande material som är sjukt starkt. Sedan starka metall öljetter för att fästa vepan som lätt blir som ett segel.

 • Uppblåsbara portaler

  ,

  stort

  Vi har flera olika uppblåsbara produkter men portalerna är populärast. Levereras med tryck direkt på produkten eller med kardborre för utbytbara budskap. För mer information och priser kontakta oss.

 • UV dot print’n’walk

  ,

  Golvdekor

  En printbar halkskyddscertifierad Floor Graphic vinyl med Easy Dot-teknologi. Den är mycket smidig att applicera och flytta tack vare sitt unika rundformade adhesiv med anti-bubbel-funktion. UV dot print’n’walk är utvecklad för golvdekoration och kräver ingen laminering. Med UV dot print’n’walk kan alla montera ett budskap utan problem.

  Användningsområden
  – Floor Graphic applikationer (golvdekoration)

  Egenskaper
  – Monomerisk
  – 100 micron
  – Matt yta
  – Repositionerbar
  – Enkel och bubbelfri applicering
  – R9 halkskydds-certifierad (IFA DIN 51130),
  – För UV-bläck (3 mån) samt för gen 3 av HP Latex bläck (korttid)
  – Euro class B – s1 brandklassad
  – För inomhusbruk
  – 1,52 x 30 m

  Inget laminat krävs

 • UV print PP Easy Dot

  ,

  -äntligen!

  En självhäftande PP-film som är mycket smidig att applicera och flytta tack vare sitt unika rundformade adhesiv med anti-bubbel-funktion. UV print PP Easy Dot är optimal vid stora monteringar som till exempel butiksfönster och mässväggar men perfekt även till små dekaler. Med UV print PP Easy Dot kan alla montera ett budskap utan problem.

  Användningsområden
  – Miljövänlig vit PP-film med Easy Dot teknologi, i övrigt samma användningsområden som Solvoprint Easy Dot matt

  Egenskaper
  – Självhäftande PP-film
  – 100 micron
  – Vit satin yta
  – Vattenbaserat adhesiv
  – Repositionerbar
  – Enkel och bubbelfri applicering
  – Inomhusanvändning, korttid utomhus
  – Något styvare jmf PVC
  – Endast för UV-bläck

 • Väggbonad

  , ,

  Tygvepor

  Dekorativt, varmt och informativt. Sublimerade vepor på en rad av olika typmaterial, se textiltryck.
  Väggbonader kan sättas upp på vägg eller hänga fritt med SnapOn lister, kanaler med 22mm´s aluminiumrör, kardborre eller häftas direkt på vägg. Önskas tyngd kan även kanal sys i nederkant och förses med blyband.

 • Roth

  Varning för barn!

  , , ,

  -annorlunda!

  I ett unikt samarbete mellan konstnären Ingrid Roth och Grizzly har vi tagit fram en serie färgglad (varning för barn) skyltar. Skyltarna ska fånga bilisternas uppmärksamhet som sänker farten när dom ser denna skylt som utstrålar glädje och inga pekpinnar. Skylten är miljövänlig och producerad på PVC-fri plast (PP) med miljövänlig teknik. Skyltarna är skyddad av upphovsrätten och får inte kopieras eller avbildas på något sätt utan konstnärens tillstånd. Skyltarnas storlek är 500x500x5mm och väger endast 430gr/st.

  BESTÄLL:
  Skyltarna säljs via swich och sänds till ett utlämningsställe nära dig.
  Vid Swich skriv endast följande exempel i meddelandet:
  ( 1xB20 1xB24 Storgatan 123, 12345 Storstaden )
  Namn och telefonnummer får vi automatiskt.
  Pris 2×195 + 79 = 469:-

  Pris: 195:-/st
  Frakt och emballage: 79:-/sändning.
  Swish-nr: 123 554 72 86

  Art.nr. på skyltarna:
  B20 – Svensk
  B21 – Norsk
  B22 – Cykel
  B23 – Barnvagn
  B24 – Elefant
  B25 – Bollen

  Priserna ovan på skyltarna är inkl. Svensk moms.

 • Vattenblommor

  ,

  Om mönstret

  Blomblad som flyter på vattnet. Vattens rörelse formar vackra mönster av de olika bladen. Efter en längre stunds betraktelse börjar kanske vattnet (och bladen) röra sig i mjuka vågrörelser. Vatten är en konstnär. Dess vågor kan skapa fantastiska formationer av både vatten och sand. Jag inspireras av de flytande och flexibla figurer som skapas av vatten.
  (Högsommar 2007 / Toklat / Colorado)

  Formgivaren: Nanndalas

  Nanna och Erica skapar tillsammans i TillsammansDesign och ansvarar för olika steg i den kreativa processen. Nanna ritar på fri hand på papper. Hon använder varken skisser eller passare, dock mängder av fantasi, lugn & ro. Konstnärer som kyla, vatten, ljus & klang är stora förebilder. Hennes bilder kallas för Nanndalas. Erica utgår från en digitaliserad Nanndala och skapar komplex mosaik som kan få helt nya färger och former. Et voilà!

  Fler mönster finns på nanndalas.com

  Nanndalas
 • Woodprint

  ,

  -hög miljö känsla!

  Om WoodPrint
  Med WoodPrint kan vi garantera att ni sticker ut med det budskap ni vill förmedla. Produkten tämligen skriker exklusivitet och miljömedvetenhet. Det blir alltid ett samtalsämne när någon får en trycksak av trä i sin hand.

  Till vem?
  Produkten passar till alla verksamheter, men visst borde alla snickare och hustillverkare ha ett visitkort i trä? Restauranger och barer som vill ha en annorlunda meny kommer att älska detta material. Alla typer av inbjudnings- och tackkort blir garanterat ihågkommen med WoodPrint. Informationsskyltar eller hänvisningsmaterial – ja, det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan göra med WoodPrint.

  Vad är Woodprint?
  Denna produkt ska inte jämföras med traditionellt papperstryck i offset eller digitalt. Hela vår produktion från träd till färdig produkt har en helt annan tillverkningsprocess. Materialet är tryckbar faner med ett världspatent i botten. Arken som är ca 600 x 600 mm printas i plantryck med uv-härdande svanenmärkt bläck i 1000 dpi. Den färdiga produkten skärs sedan ut med sk CNC-teknik, storleken och formen är nästintill obegränsad.

  Så här tillverkas WoodPrint
  Hyvlas
  Pressas
  Planprintas
  Efterbearbetas

  Miljö
  När du väljer WoodPrint får du en produkt som har en otrolig miljökänsla.

  Woodprint
 • X-Image

  , ,

  lättviktaren

  Istället för men RollUp då vikten är viktig, monteras på krokar med påmonterade öljetter.
  RollUper, LaTour som printas i Durst P10 250 med 6st uv-färger. Kvalitén är som vanligt i topp.

  Bildvåd: 800×1800
  Vikt: 600gr

 • Zara

  ,

  2439 LT Zara

  Ett fantastiskt inredningstyg i 100% polyester för gardiner, inredning och möbler.

  Bredd: 1420

 • Zeloso 3.0

  , ,

  -Your ambitious friend!

  Programmet Zeloso är en mycket avancerat kalkyl, offert och ordersystem för företag med variabel produktion. Här bygger du kalkyler med linjär prissättning men håller även koll på kostnad, tid och vikt. Detta gör att det blir mycket enklare att se om det finns täckningsbidrag i alla delar som företaget producerar.

  Varje producerad detalj, produkt eller tjänst är noggrant presenterat i rader med tid och kostnad. Zeloso är lönsamt från dag ett och efter ett tag när alla parametrar är rätt inställt är det otroligt effektivt. En licens gör lätt två säljares jobb när det gäller att räkna rätt, inte missa intäkter och kostnader.

  En avancerad offert kan enkelt skapas med färdiga mallar som gör att säljare får iväg offerten direkt. Tid är ett affärsavsluts farligaste fiende och här finns hjälpmedel som autopåminnelser och merförsäljningserbjudande alltid. Offerten finns i molnet som en länk och är endast synbar under giltighetstiden. Kunden kan här välja beställ, nej tack eller ändra offert.

  Zeloso är inget affärssystem bara ett viktigt kalkyl, offert och ordersystem. Zeloso exporterar blixtsnabbt en order vid beställning till Fortnox som tar hand om fakturering och bokföring. Arbetsordern till produktionen är detaljrik med beräknad tidsåtgång för exakt planering.

  Zeloso använder sig av linjär prissättning som tar bort trappstegsskuggor i en prislista. Priset har ett stoppantal med lägsta pris som inte kan bli lägre. Antalet som väljs i programmet hämtar priset i den linjära prislistan och det blir alltid billigare desto mer man köper. Detta gäller alla delar i en kalkyl och därav blir prissättningen exakt vid alla olika kvantiteter som beräknas.

  Zeloso 3.0 kommer att licensieras ut och släppas på marknaden under vintern. Prisidé är 995:-/månad och 295:-/extra användare. Först ut är Kalkyl, offert och order som ger otrolig effekt för er säljstyrka. Sedan kommer produktionsplanering med kalender och resurser, statistik med otroliga uppföljningsmöjligheter och säljstöd för att ta hand om det viktigaste vi har, kunderna.

  Finns det intresse att betatesta Zeloso 3.0 så anmäla er till mig på bjorn@grizzly.se så återkommer jag sen.

  /Björn Wahlberg